torstai 29. toukokuuta 2014

Antaudu itsellesi

 
Elämä on lahja. Voi olla vaikea ottaa sitä kaikilta osin käyttöönsä, kun samaan aikaan maailmassa on kärsiviä ihmisiä, sotia, kipua ja pahuutta. Me emme tiedä miksi olemme syntyneet itseksemme, emmekä kehitysmaan köyhiin oloihin tai sodan keskelle. Vaikka hyvinvointiyhteiskunta rapautuu, on meillä kuitenkin vielä paljon jäljellä, lämpöä, puhdasta vettä, luottamusta ihmiseen.

Olen päättänyt iloita itsestäni ja elämästäni. nauttia kokemuksistani ja tehdä kiehtovaa tutkimusretkeä mieleni ja kehoni mahdollisuuksiin. Olla siinä apuna myös niille jotka tarvitsevat siihen ohjausta.  Ei elämä ole kenellekään helppoa, ei ainakaan useimmille. Meillä on kuitenkin aina  mahdollisuus vaikuttaa asenteeseemme.  Myös siihen, millä silmin kohtaamme elämämme, silloinkin kun asiat haastavat, ystävä lähtee tai missään ei tunnu olevan mieltä.

Avioeroni vuonna 1998 avasi minulle kehityksen mahdollisuuden. Olen tutustunut itseeni ja elänyt vahvasti todeksi viimeisen kymmenen vuoden ajan sen, että tavoitteiden asettaminen edistää niihin pääsemistä ja omiin kipuihin, jumeihin ja veivauksiin voi vaikuttaa. Joskus se tuntuu aivan maagiselta. Mutta se on palkka siitä että heittäytyy, ottaa elämänsä vastaan. Koska paras tapa kiittää täällä olosta on antautua elämälle. Se tapahtuu elämällä itsensä todeksi. Ottamalla vastuu elämästään. Antautumalla mahdollisuuksille. Oletko sinä koko potentiaalisi kokoinen?  Sinä olet aarresaari, mahdollisuuksia täynnä. Juhli elämälläsi!

6 kommenttia:

  1. Siis antaa itselleen lupa iloita itsestä. Omasta koko luomuksesta...jep. hyvä näkökuluma.

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Kiitos Jussi ja Elisa! Parhaimpia kesäpäiviä!

    VastaaPoista