torstai 8. syyskuuta 2016

Saan sinusta merkityksen

Maanantaina vietin yritykseni neljävuotispäivää sopivasti Yrittäjän päivän kunniaksi. Yrittäjyys ei ollut koskaan haaveeni, mutta se tarjosi rakenteen, jonka sisässä voin toteuttaa kutsumustani, ihmisten auttamista erokriisistä eteenpäin.

Matkan varrella paletti on laajentunut ja nykyään teen myös muita muutosvalmennuksia ja koulutuksia. Eniten minua inspiroi yhteinen matka, jonka saan asiakkaideni kanssa viettää. Uutta tarkoitusta hakeva ihminen on kaunis.On sanottu, että kun ego suree menetystään, sielu riemuitsee voitostaan. Tämän näen tapahtuvan, yhä uudelleen. Kiitos siis sinulle, joka olet kulkenut kanssani asiakkaanani tai lukijanani. Läsnäolosi on minulle tärkeä, saan siitä merkityksen työlleni.

Ihminen pelastuu rakkauden avulla ja rakkaudessa

Logoterapian perustajanViktor Franklin mukaan rakkaus ja omatunto ovat ihmisen kykyjä joilla hän kykenee tiedostamaan oman ja toisten ihmisten ainutlaatuisuuden ja korvaamattomuuden. Jokainen ihminen on ainutlaatuinen. Omantunnon avulla ihminen kykenee tiedostamaan kunkin tilanteen ainutlaatuisen tarkoituksen. Tarkoitus on aina ainutlaatuinen. Jokainen on viime kädessä korvaamaton.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti