maanantai 18. elokuuta 2014

Ihminen täydentyy itsensä kautta, mutta kasvaa toisen rinnalla


"On vain yksi matka. Matka sisimpään."
Rainer Maria Rilke

On syksy, rakkain vuodenaikani. Kun astun elokuun lempeiden tuulien syliin pihakadulleni minusta tuntuu rakastetulta. Lämmin sade hoitaa minua. Näin on ollut aina. Kuuma kesä saa minut hehkumaan, mutta syksy auttaa minut takaisin itseni luo, tuntuu kuin saapuisin kotiin.

Mikä on sinun mielenmaisemasi? Missä sinun sielusi lepää? Hakeutumalla paikkoihin jossa rentoudut, pääset samalla lähemmäs itseäsi. Nauttimalla sinulle tärkeistä asioista ravitset mieltäsi. On suuri ihme ja kauneus että olemme saaneet syntyä tänne, kukin omanlaisiksemme. Ihminen täydentyy antautumalla itselleen, mutta kasvaa lähimmäisen rinnalla, koska vierellä kulkija on kirkas peili. Mitä elämä kysyy sinulta tänään? Minkä asioiden kanssa askartelet? Uskallatko kohdata pelkosi ja tunteesi? Astua kohti haavettasi, joka haluaa täyttyä?

Syksyn ainoaan Logoterapeuttiseen muutostyöpajaan ilmoittautuminen on nyt käynnissä. Edullinen ja kiitetty työpaja auttaa sinua päätöksessäsi eteenpäin. Ryhmässä vielä kuusi paikkaa. Lue lisää


Palaute kevään kurssilta:

"Olen käynyt useilla kursseilla. Tämä antoi kaikista eniten. Kiitos, paras kurssi ikinä! Kurssin vetäjä on tosi hyvä "tyyppi" ja osasi käsitellä vaikeita asioita oikein. "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti