perjantai 29. elokuuta 2014

Yksinäisyys on suuri opastaja

Mitä näet kun olet yksinäsi?  Mitä tunnet kun olet ilman seuraa? Kuka puhuu sisälläsi? Löydätkö yhteyden itseesi?

Yksinäisyys on suuri opastaja. Se on mahdollisuuksien olotila ja uuden suunnan näyttäjä. Ystävä, joka sinulla on aina mukanasi. Kun avaudut läsnäololle itsessäsi ja annat mahdollisuuden sisältäsi löytyville vastauksille, saat opastajan vailla vertaa. Löydät intuitiosi lähteen, oman itsesi. Jos pelkäät yksinoloa, voi olla että väistelet kysymyksiä tai vastauksia jotka odottavat esille pääsyä.

Keho on annettu meille jotta voisimme käyttää sitä tunteidemme ja ajatuksiemme resonanssiin. Se on herkkä ja kaunis olento, joka on suunniteltu elämänaikaiseen käyttöömme. Se reagoi ja antaa palautetta, käy jatkuvaa vuoropuhelua mielemme kanssa. Parhaimmillaan nuo elementit toimivat kauniissa synkroniassa, mutta se edellyttää läsnäoloa ja rauhallista kuuntelua.


Voit aloittaa vaikka tällä yksinkertaisella harjoituksella

Hakeudu rauhalliseen paikkaan seisomaan tai makaamaan

Pidä silmät kiinni ja kuuntele hiljaisuutta, voit valita myös haluamaasi musiikkia

Toista vaikka yksilauseista mantraa päästäksesi irti arjen ajatuksistasi

Kun alat rentoutua, kysy itseltäsi kysymyksiä, vaikka  "Kuka minä olen" tai "Mitä minä haluan?" Kuuntele miltä kehossasi tuntuu, mitä mielestäsi nousee.

Jos rentoutuminen on vaikeaa, voit jättää kysymykset pois ensimmäisillä harjoituskerroilla ja keskittyä vain yksinoloon ja kehosi tuntemuksiin.1 kommentti:

  1. Niin hyviä tekstejä sinulla. Ja juuri lukemani juttusi Hidasta elämää sivustolla oli juuri tähän hetkeen äärimmäisen sopiva, Kiitos :)

    VastaaPoista